Un motorista va resultar ferit greu ahir al migdia després de caure de la moto a la carretera de la Vergonya. L'home, de 79 anys, estava anant en direcció cap a Anglès i per causes que es desconeixen va xocar contra la barrera de protecció de la N-141 i després va accidentar-se.

L'home va patir diverses contusions i un fort cop a la cama. El SEM el va haver d'evacuar amb una ambulància ferit greu cap a l'hospital Santa?Caterina de Salt.

A causa del sinistre viari, es va haver de fer pas alternatiu a la carretera perquè hi poguessin treballar els serveis d'emergències. S'hi van desplaçar Mossos d'Esquadra i el SEM. Com a conseqüència del pas alternatiu a la N-141 es van produir petites cues.

L'accident de trànsit va tenir lloc cap a un quart d'una del migdia a l'alçada del quilòmetre 103 i només hi va haver una persona implicada, el conductor de la moto, que va quedar ferit greu.

La carretera de la Vergonya és coneguda per la seva forta sinistralitat. A?principis d'any va morir a l'hospital un veí de Bescanó de 38 anys atropellat a l'alçada de Montfullà.