ERC estrena oficines parlamentàries itinerants a Girona

Cada mes els diputats i senadors gironins visitaran totes les comarques per recollir peticions del territori

04.04.2016 | 07:05
Alguns dels diputats i senadors gironins d´ERC, ahir en la presentació.

ERC posa en marxa les oficines parlamentàries itinerants a la demarcació de Girona. La formació republicana va presentar ahir aquesta iniciativa que pretén que cada mes els diputats i senadors gironins d'ERC visitin totes les comarques per recollir les peticions del territori.
«Atendrem els ciutadans i les entitats que tinguin anhel de dir-nos qualsevol cosa», va explicar el president de la federació d'ERC a les comarques gironines, David Mascort, que va afegir que els representants del partit -del Parlament de Catalunya, del Congrés dels Diputats i del Senat- traslladaran les demandes a les institucions o als responsables corresponents.
Mascort va destacar que l'objectiu de les oficines parlamentàries itinerants no és només recollir queixes, sinó que una altra finalitat és recopilar idees i projectes del territori. «Aquesta iniciativa vol rendibilitzar la tasca dels càrrecs electes», va subratllar la diputada al Congrés d'ERC per Girona, Teresa Jordà, que va remarcar que els diputats i senadors plantejaran quina és la millor manera de resoldre cada situació, a part de mantenir informats els implicats.
Aquest mes d'abril les oficines parlamentàries d'ERC ja visitaran totes les comarques gironines. En paral·lel, la formació ha estrenat un espai virtual en el qual també es poden adreçar les peticions.

Al costat de la gent
Malgrat que la previsió del partit és «marxar» de l'Estat espanyol en 18 mesos, Mascort va assegurar: «Ara cal més que mai que la gent ens vegi al seu costat». Mascort va explicar que, abans de visitar les poblacions, s'anunciarà la franja horària en la qual les oficines parlamentàries itinerants d'ERC estaran presents als municipis, que no seran només les capitals comarcals. També va avançar que la formació farà «el retorn corresponent» de les peticions que es formulin.
Jordà va concloure que la finalitat d'aquesta iniciativa és ser una eina de gestió eficaç que permeti conèixer les necessitats del territori i poder portar-les a l'administració responsable.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema