L'hotel de Cala Morisca haurà d'esperar

Urbanisme ajorna la decisió per assegurar-se que no hi ha irregularitats - El Govern elabora un pla director urbanístic d´explotacions ramaderes davant l´allau de peticions de macrogranges de porcs

13.04.2016 | 22:16

Urbanisme ha ajornat la decisió sobre l'hotel a cala Morisca, a Tossa de Mar (Selva), per assegurar que no es cometen irregularitats. La comissió vol reunir més documentació abans de pronunciar-se, ja que "seria un error acceptar tal qual la proposta de l'ajuntament per la magnitud del que es proposa", segons ha afirmat el director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, després de la reunió d'aquest dimecres a Figueres.

Serra ha recordat que l'indret té un alt valor paisatgístic i que la idea de construir-hi un hotel de quatre estrelles ha generat un fort debat al territori. Ecologistes i alguns partits s'hi han oposat frontalment.

D'altra banda, Serra ha anunciat que el Govern treballa en l'elaboració d'un pla director urbanístic per a les explotacions ramaderes davant l'allau de peticions de macrogranges de porcs a l'Eix Transversal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema