Caçat anant a 149 quilòmetres per hora circulant per l'AP-7 i duplicant la taxa d'alcoholèmia. Per aquest motiu, els Mossos de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona van denunciar penalment un veí de Sant Pere Pescador de 64 anys i de nacionalitat espanyola que va quedar acusat de ser el presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària. Els fets es remunten al dimarts al migdia, en un control de velocitat que una patrulla de trànsit havia establert al quilòmetre 50,8 de l'AP-7, dins del terme municipal de Sant Julià de Ramis.

Pels volts de tres quarts d'una del migdia, els Mossos d'Esquadra van detectar un turisme que circulava a 149 quilòmetres per hora en direcció sud, en un tram limitat a 120 quilòmetres per hora.

Els agents varen aturar el vehicle, un Audi A2, a qui li volien notificar la denúncia per excés de velocitat. Quan els policies s'hi van acostar varen comprovar que el conductor presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques. En fer-li la prova d'alcoholèmia, va donar un resultat positiu de 0,54 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, dues vegades per sobre del límit màxim, que en aquest cas era de 0,25 mil·ligrams per litre en aire expirat. Per tot això, els Mossos de Trànsit van obrir diligències penals al conductor com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària i van citar-lo per tal que es presenti a declarar sobre els fets, al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.