Unes 400 persones volen un dels 68 llocs de treball del nou Esclat d´Olot

L'obertura està prevista per a la segona setmana del mes de juny · Tindrà 3.200 m2 de superfície de venda i 400 places d'aparcament

27.04.2016 | 07:14
El supermercat Esclat d´Olot, ahir al matí.
El supermercat Esclat d´Olot, ahir al matí.

Fins ara, cuatre-centes persones s'han presentat a la l'Àrea d'Ocupació de l'Ajuntament d'Olot per poder optar una plaça de treball del nou supermercat Esclat. Dels 400 aspirants, l'Àrea d'Ocupació n'ha seleccionat 170. D'aquests 170 n'han de sortir els 68 llocs de treball indefinits que estaran en plena activitat el dia de l'obertura, durant la segona quinzena de juny.

El cap de recursos humans d'Esclat , Francesc Bagué, va a explicar: «Seixanta-vuit persones d'Olot, la Vall de Bianya Sant Joan les Fonts, Sant Feliu de Pallerols, Les Planes d'Hostoles, Sales de Llierca, Besalú..., amb un lloc de treball consoslidat». Va seguir: «A més, hi ha 13 persones addicionals que també treballaran com a eventuals i que es poden consolidar». Bagué va indicar que el procés de selecció encara està obert.

Bagué va donar les explicacions ahir a la tarda. Ho va fer en una compareixença als mitjans, on també hi era Núria Zambrano (regidora d'Empresa i Ocupació-CiU). El cap de recursos humans va recordar que les obres del supermercat van ser començades fa 9 mesos. Va explicar que prevuen obrir durant la segona quinzena de junt. «Tindrà un superfíce de 3.200 m2 de sala de vendes i més de 400 places d'aparcament», va explicar.

Bagué va fer un avanç del que serà el nou Esclat. «Oferim - va dir- un producte fresc i de qualitat i un assortit de productes i marques». Va enumerar: carnisseria, xarcuteria, fleca, peixateria i fruita. Va afegir: « Tota una amplia secció de parament de llar: joguines, tèxtil, llibres, jardineria i parafarmàcia».

Va explicar que l'objectiu de la marca és ampliar l'oferta a Olot i la Garrotxa. «Sabem que aquí tenim potencial per crèixer». Va recordar que és molt habitual trobar Bon Preu i Esclat al Barcelonès, Osona i l'Alt Emprordà. Segons ell -a partdel juny- també ho serà a la Garrotxa, on mantindran obert el Bon Preu del carrer de les Lloses, obert a Olot el 2002. Va avançar que els objectius del grup per l'any vinent són girar 1.100 Meur i tenir unes 6.000 persones contractades de manera indefinida.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Comarques

L´INE ordena als ajuntaments empadronar els ocupes

L´INE ordena als ajuntaments empadronar els ocupes

Així ho apunta en una consulta formulada per una regidora es tracta d'una indicació que havia fet...

Salt vol crear una taxa pels habitatges buits o desocupats

Salt vol crear una taxa pels habitatges buits o desocupats

Aquesta és una de les propostes que presentarà l'equip de govern en el ple d'avui sobre les...

Dani Ramírez inaugura la Fira del Bolet d´Albanyà

Dani Ramírez inaugura la Fira del Bolet d´Albanyà

Un cop realitzat el concurs de collita de bolets, el municipi d'Albanyà va celebrar ahir la Fira...

Figueres lliura les distincions de la ciutat

Figueres lliura les distincions de la ciutat

Narcís Bardalet, els advocats i Josep Peñuelas, els guardonats

Tornar a la Garrotxa per viure i treballar

Tornar a la Garrotxa per viure i treballar

En els períodes crus de la crisi van haver d'emigrar i ara els joves han respost a la crida de...

Enllaços recomanats: Premis cinema