Els Mossos d'Esquadra de la Unitat Operativa de Mobilitat (UOM) han detingut tres homes per robatoris amb violència i furts en àrees de servei de l'AP-7 de les comarques gironines. Les detencions es varen produir el dijous de la setmana passada i van quedar imputats per robatoris que havien perpetrat els dies anteriors en diverses àrees de descans de l'autopista.

Els tres arrestats són tres ciutadans de Kosovo, de 23, 24 i 29 anys i sense domicili conegut. En concret, els agents els acusen de dos robatoris amb violència a l'autopista i de tres furts que havien perpetrat en dies anteriors.

Es tracta de lladres que normalment utilitzen la distracció per cometre el robatori o furt. Per exemple quan uns turistes s'aturen a l'autopista i llavors un dels individus distreu la víctima i l'altre aprofita per robar per exemple la bossa de mà que s'han deixat al vehicle.

La Unitat Operativa de Mobilitat està a sobre d'aquests lladres i fonts del cos asseguren que malgrat la detenció d'aquests tres homes no hi ha en aquests moments una banda organitzada activa a la província que es dediqui a robar turistes i usuaris de les àrees de servei de l'autopista. I destaquen que si bé a l'estiu és quan s'incrementa més aquesta tipologia de delicte en canvi, des de principi d'any no s'ha notat un increment.