DOCUMENTAL DEL MES A GIRONA I BANYOLES

A 2/4 de 8 al Museu del Cinema de Girona i a les 8 del vespre a l'Ateneu Bar de Banyoles, projecció del film «K2. Tocant el cel», dins el cicle Documental del Mes.

FESTA MAJOR DE CELRÀ

Durant tota la tarda totes les atraccions de la plaça del Mercat tindran un 2x1 amb motiu del dia del nen i la nena. A les 9 de la nit a Can Pagans teatre amb la representació de l´obra «Ventura».

CONFERÈNCIA SOBRE CATÀSTROFES

A les 8 del vespre a l´Aula Magna de la Casa de Cultura de Girona conferència amb el títol «Un univers hostil» a càrrec de Jordi Isern, doctor en Astrofísica per la Universitat de Barcelona dins del cicle «Castàstrofes locals i globals: un futur incert».

MOSTRA DE TEATRE A PALAMÓS

A les 8 del vespre, al teatre La Gorga. XXVI Mostra de Teatre Juvenil de Palamós. Vedruna´s show, a càrrec dels alumnes de 3r d´ESO de l´Escola Vedruna.

EXPOSICIÓ SOBRE INVENTS AL CAIXAFORUM

El Caixa Forum Girona acull, fins al pròxim 24 de maig, l´exposició «Invents. Idees que canvien vides». Una mostra sobre els invents que neixen de l'enginy i de la perseverança de diverses persones que no es van rendir i que van enfocar els seus esforços als problemes reals de la gent.