La portaveu del Partit Popular Català a l'Ajuntament de Girona, Concepció Veray, es va comprometre ahir a atendre les demandes de la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona, relatives al sector turístic i els va transmetre que la taxa turística s'hauria d'eliminar. «Recollim totes i cada una de les seves necessitats i treballarem juntament amb ells per poder assolir totes les demandes», va afegir.

Veray va mantenir una trobada amb membres de la Federació d'Hostaleria «per conèixer de primera mà les necessitats del sector». La portaveu del PPC a l'Ajuntament de Girona va traslladar «l'aposta clara del Govern del PP pel Corredor Mediterrani». En aquest sentit, va destacar que «el nostre és un compromís real que ha suposat passar del Power Point, que és el que era en l'època de Zapatero, a invertir-hi de manera substancial, tal i com figura en els PGE dels darrers 4 anys».

Pel que fa a la taxa turística, Veray va destacar que «des del PPC considerem que s'ha d'eliminar, però mentre estigui vigent creiem que el mateix sector turístic ha de poder gestionar com a mínim un tant per cent considerable d'aquesta». «Per tant, coincidim amb els membres de la Federació d'Hostaleria que cal donar al sector la veu que ara no té», va afegir, destacant que «ho demanarem al Govern de la Generalitat a través del Parlament, ja que el 30% de la taxa que recupera el sector a través dels ajuntaments ens sembla del tot insuficient».