L'Ajuntament d'Olot ahir va informar que ha obert el període de presentació de propostes per a les Festes del Tura. La convocatòria va destinada a totes les entitats que vulguin participar i organitzar actes dins les Festes del Tura 2016.

El temps per presentar les ?propostes queda obert fins al dia 27 de juny de 2016.?Es poden presentar per escrit a les oficines de l'Àrea de Festes (AOAC, Bisbe Guillamet, 10), amb una instància en horari de 9 del matí a 2 del migdia. També es poden presentar via correu electrònic a l'adreça: festes@olot.cat

En la documentació hi ha d'aparèixer la proposta de l'entitat (actes, dies, horaris, material necessari, espaiÉ) així com també un pressupost orientatiu i un contacte per tal que, un cop treballada la proposta per la comissió i l'àrea de Festes, es pugui posar en contacte amb l'entitat en qüestió d'una manera àgil per donar-li la resposta. No es rebrà cap més sol·licitud un cop finalitzat aquest període.

En cas d'ànim de lucre, l'Ajuntmament aplicarà el nou protocol creat per l'àrea de Festes d'acord amb la normativa de via pública i brigada municipal.