Alfredo Alfaro (administrador de la Loteria Número 1 d'Olot, el Fesol d'Or) va mirar el llistat dels premis de la Bonoloto i va trobar que havia donat 184.435 € de la Bonoloto a algú que havia encertat 5 números més el complementari. Va passar ahir al matí, quan el guanyador encara no se n'havia adonat. "És molt aviat", va dir Alfaro.

Segons ell, la notícia del premi farà que moltes persones recordin que han comprat un número al Fesol d'Or (al carrer Sant Rafel) i passin per la loteria a mirar si la combinació guanyadora és la seva. "Quan saben que ha tocat a l'establiment on ells han comprat el número, el cerquen d'immediat". Encara que també ho poden veure per Internet.

Precedent milionari

Va explicar: "El sorteig el van fer a les 9 de la nit del dilluns (dia 13 de juny) i hi va haver una persona que va encertar els 6 números i el complementari i el premi d'Olot que és més petit. El Fesol d'Or va donar 15 milions d'euros del Gordo de la Primitiva pocs dies abans de Nadal. L'impacte mediàtic va ser molt gran, però no es va poder saber el beneficiat, encara que sí que es va saber que havia apostat poc. Alfaro va assenyalar ahir que l'Administració no ho diu. Des de llavors, han donat premis de 3.000 i 5000 €. Va recordar que al novembre del 2015 va donar 3.000 € que van evitar un embargament a la persona beneficiada. Va indicar que l'Administració és una font de bones històries.