L'Ajuntament d'Olot, en una de les darreres juntes de govern, va aprovar la recepció de les obres del polígon industrial de la Canya. A la compareixença posterior a la junta, l'alcalde, Josep Maria Corominas, va recordar que és una obra molt important per al poble. "És el polígon de la famosa rotonda que hi havia entre Olot, la Canya i la Vall de Bianya, per dir-ho així", va indicar. I va afegir: "Ara s'han asfaltat els carrers per darrere els prats de Cuní en direcció a la depuradora".

Corominas va celebrar que s'hagi obert l'accés directe a la zona industrial del polígon de la Canya més propera a l'Escola Llar. Segons va recordar, "abans, els vehicles havien de girar a la rotonda, pujar pel lateral i després entrar al polígon". El trànsit de vehicles per davant de l'escola havia provocat queixes del PSC. Ara, els vehicles només s'han de desviar a la dreta i ja són dins del polígon.

A més de la resolució del problema circulatori, Corominas va valorar la injecció de sòl industrial que representa el polígon. "Crec que és una obra molt important per a la ciutat, que depèn de la iniciativa privada", va recordar. Respecte al temps que ha estat tancat i inacabat per causa de la crisi, va dir: "Nosaltres, a pesar que els ho havíem anat demanant, tampoc vam voler forçar massa les coses, perquè vendre les parcel·les és complicat".

Més parcel·les industrials

Tot i això, va aplaudir que finalment el polígon ja estigui en funcionament. "Té, crec, molt bons equipaments i, per tant, més parcel·les de sòl industrial a disposició de la ciutat", va indicar. I va concloure el batlle: "No solament ens han donat l'asfaltat, sinó l'enllumenat i el clavegueram".