L'Oficina Local d'Habitatge ha programat dissabte una jornada de portes obertes als pisos de llo?guer oficial del barri de Sant Miquel. Es tracta dels pisos que fa poc van ser comprats per la Generalitat i l'Ajuntament d'Olot mitjançant el dret de tempteig i retracte.

Els 28 habitatges estan situats al número 50 del carrer Abat Racimir i al número 3 del carrer Josep Maria Capdevila, al barri de Sant Miquel. Els han posat a disposició de la gent gran, les famílies monoparentals i els menors de 35 anys.

Aquest darrer grup social, el dels joves, és el que fins ara ha mostrat més interès pels habitatges. Fa poc, hi havia 9 peticions de joves per alguns dels pisos, mentre que de famílies monoparentals n'hi havia tres.

El preu del lloguer va des dels 221,46 € als 368,73 € al mes, en funció de la superfície de l'habitatge (de 45, 95 m2 als 91,40 m2, segons si és d'una o tres habitacions). Cada pis inclou plaça d'aparcament.

Les persones interessades en un dels pisos han de presentar la seva sol·licitud a l'Oficina Local d'Habitatge, a la primera planta de l'Ajuntament d'Olot. Hi ha temps fins al 16 de setembre.