En un tram final del mes de maig amb temperatures més pròpies de juliol o d’agost -el termòmetre es va enfilar fins als 33,6 graus de màxima a la ciutat de Girona i no va baixar dels 22,10 a Portbou, segons Meteocat- els Bombers van haver de rescatar, ahir, a Llagostera, un home que s’havia indisposat per un possible cop de calor mentre treballava al cim d’una teulada d’una casa en obres, informava ElPollTV. Va passar pels volts de la una del migdia, al carrer Santa Anna, al barri històric del municipi. La policia local de Llagostera va rebre la trucada d’una veïna després de sentir els crits d’auxili del company de feina del paleta.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar tres dotacions dels Bombers, una ambulància del SEM, dues patrulles de la Policia Local, una dels Mossos d’Esquadra i també un helicòpter, que finalment no va haver d’intervenir.

Els bombers van accedir al teulat amb l’ajuda d’un camió amb escala elevadora i van baixar l’home en llitera. Es tracta d’un veí de Cassà de la Selva, de 53 anys, que va ser traslladat en ambulància fins a l’hospital Josep Trueta de Girona.