Una «visita rutinària» de la direcció de la residència d´avis de Cassà de la Selva al servei de menjador del centre, on hi viuen un centenar d´ancians, va informar l´alcalde, Martí Vallès, en el darrer ple municipal. En declaracions a Ràdio Cassà, el batlle va parlar de problemes de seguretat -es va arriba a detectar una fuita de gas, ja resolta-, d´higiene i de manipulació d´aliments.

El consistori exigeix a l´empresa prestadora del servei, Clece, que «doni explicacions» i adverteix que està «disposat a iniciar les sancions del tipus que sigui» i, si s´escau, a rescindir el contracte. En aquest context, s´espera un pronunciament de l´empresa en els propers dies. Des de l´oposició, per la seva banda, consideren tèbia la reacció de l´equip de govern. Robert Mundet, també en declaracions a l´emissora municipal, demana que l´Ajuntament faci «un pas més i obri un expedient» a l´empresa.

Clece disposa d´uns dies per fer arribar la documentació pertinent així com un pla de tractament de residus actualitzat.