Els Mossos d´Esquadra

A més, els agents han denunciat el responsable per tres infraccions administratives ja que no tenia permisos i abocava residus en un pou i al seu entorn.

El denunciat és un home, de 39 anys i de nacionalitat marroquina. I l'acusen de realitzar una activitat sense els permisos administratius necessaris, per mala gestió de residus

El fets van succeir el 23 d´octubre quan una patrulla de la Unitat Regional de Medi Ambient de Girona va observar una grua, que transportava un vehicle, s´adreçava a una masia abandonada de Vilablareix-

Per aquest motiu, la patrulla va realitzar una inspecció a la masia i el terreny adjacent i va comprovar que aquest recinte acollia un taller mecànic d´automoció.

Els mossos van observar que al pati de la masia hi havia vuit vehicles més, alguns d´ells en fase de reparació i altres pendents. També van trobar amb una acumulació de residus procedents de l´automoció a l´interior d´un pou i escampats per tot l´entorn. Tampoc disposava de cap tipus d´autorització administrativa ni reunia cap garantia ambiental.

De resultes de la inspecció, els agents van denunciar al responsable del taller per tres motius: per realitzar una activitat sense els permisos administratius necessaris, per la mala gestió dels residus i per l´abocament de residus a un pou.

Les denúncies s´han tramès a l´ajuntament de Vilablareix, l´Agència de Residus de Catalunya i l´Agència Catalana de l´Aigua.