DdeG, Girona

Des de dijous, diverses localitats del Baix Empordà estan de festa, gaudint de les diverses activitats organitzades amb motiu del carnestoltes.

És el cas de la rua infantil que va celebrar-se dijous passat a Santa Critina d'Aro. D'altres localitats van formar part de rues veïnes com les Carrosses i comparses de Platja d'Aro que ahir van participar en la rua de Sant Feliu de Guíxols. A Palamós al llarg de tota la tarda la reina i el carnestoltes van visitar totes els establiments ambientats per decidir la botiga guanyadora.

Durant el dia d'avui la música estarà present en moltes de les poblacions. És el cas de les Bandes Musicals que recorreran els carrers de Platja d'Aro durant tot el matí. Per la seva banda, Santa Cristina d'Aro ha organitzat a la plaça del Mercat a partir de les 11 h espectacle infantil, concurs de disfresses i xocolatada per esmorzar.

Per aquesta tarda, s'esperen les grans rues a les poblacions de Palamós (15.30 h), Platja d'Aro (16 h). Per acabar d'amenitzar la jornada la música tornarà a ser present a Santa Cristina d'Aro, amb el Gran ball de Carnaval (24h) o a Palamós amb el ball de disfresses també previst a la mateixa hora.