Per primera vegada en la seva història professional, els dos germans, Antonia i José (Pepu) Guillen, han exposat junts en una sala. Ho van fer la passada setmana a la pinacoteca de l'hotel Aromar de Platja d'Aro, inaugurant així la temporada d'art de l'establiment. Els dos germans, nascuts a Màlaga, són pintors de reconeguda fama arreu de l'Estat espanyol, Antonia Guillen viu a la ciutat malaguenya i José (Pepu) està afincat des de fa anys a Platja d'Aro, on ha exposat ja moltes de les seves obres.

A l'exposició dels seus treballs més recents hi van assistir gairebé un centenar de persones, que van rebre l'agraïment d'ambdós artistes, els quals van assenyalar que, "estem contents d'haver pogut exposar junts i precisament en una sala on hem rebut l'estimació de tots els presents als nostres treballs".

Antonia Guillen, que pinta des de l'any 1991, exposa obres amb un estil figuratiu informal, mentre que el seu germà, José (Pepu), té més aviat una tendència expresionista. La majoria dels seus quadres estan pintants representant escenes de nit, en locals tancats i amb personatges solitaris.