La temporada d'arts escèniques i música de l'Espai XXS de Lloret de Mar estrena nova programació amb un conjunt d'activitats paral·leles com a novetat principal. Entre les moltes activitats previstes per aquest trimestre, destaquen les actuacions del pianista Albert Guinovart i de les ballarines Iris Heitzinger i Natalia Jimenez.

L'Espai XXS ha programat un total de deu espectacles de teatre, música dansa i infantils, que començarà el proper 27 de setembre amb l'espectacle Volem anar al Tibidabo,de la companyia Flyhard. Altres obres destacades seran L'oferta teatral la completaran Nelly Blue, El bosque blanco del deseo i La maternitat d'Eina.

Pel que fa a la dansa, destaquen els solos de dansa contemporània Lo que es, i Así como siempre, interpretats per Heitzinger i Jiménez, que després de les actuacions oferiran una xerrada amb el públic. Dins de la programació musical, el pianista Albert Guinovart oferirà el 6 de novembre un recital en motiu de les efemèrides de Haydn, Mendelssohn i Albèniz. L'altre concert de la temporada l'oferirà la formació Los Moussakis.