Només cinc noves pel·lícules arriben a les sales aquesta setmana, destacant entre elles 'Nine', adaptació del famós musical de Broadway i protagonitzada per Daniel Day-Lewis, Penélope Cruz, Nicole Kidman o Kate Hudson, i 'Up in the air', amb George Clooney al capdavant del repartiment.

'Nine', el musical

El cineasta Rob Marshall - "Chicago" o "Memòries d'una geisha" - arriba a la cartellera amb "Nine", adaptació cinematogràfica del musical de Broadway que compta amb un repartiment de luxe amb Daniel Day-Lewis, Penélope Cruz, Nicole Kidman o Kate Hudson.

Sumit en la desesperació per la falta d'idees, el director de cinema Guido Contini (Day-Lewis) s'endinsarà en un món de fantasia musical amb la seva dona Luisa (Marion Cotillard), la seva amant Carla (Cruz), la seva musa Claudia (Kidman) o una periodista (Hudson), en un viatge desesperat a la recerca de la inspiració perduda.

Clooney com a executiu frenètic

Aquest llargmetratge és la història de Ryan Bingham (George Clooney), expert en retalls financers i típic home de negocis viatger que de sobte es sentirà atret per la seva companya de viatge, encarnada per Vara Farmiga.

El cap de Ryan (Jason Bateman), animat per una jove experta en eficiència (Anna Kendrick) amenaça amb trucar-li constantment durant els seus viatges. Amb la por d'haver d'ocupar un lloc de treball fix, Ryan comença a plantejar-se el que pot arribar a ser tenir una llar de veritat.

Altres opcions

El director francès François Ozon aterra a les sales de cinema amb "Ricky", un film basat en el relat "Moth", de l'escriptora anglesa Rose Tremaine, que narra el naixement d'un nadó prodigiós en el si d'una família normal i corrent .

'L'herència Valdemar' és el film pòstum de Paul Naschy. Amb el rerefons dels textos d´H.P. Lovecraft, aquest film narra la desaparició de Luisa Llorente (Silvia Abascal), una reconeguda experta en la taxació de mansions antigues que després de taxar la llegendària i misteriosa mansió Valdemar no deixa rastre.

'Rompedientes' és una comèdia produïda per el Canadà i els Estats Units i protagonitzada per Dwayne Johnson que presenta una història de "El hada de los dientes", sobrenom de Derek Thompson (Johnson) quan jugava a l'hoquei per la seva costum de deixar sense dents als seus contrincants .