"Mig miler de fans histèriques de Girona esperant que surti l'actor Mario Casas d'un restaurant", "Que boniques les cases de l'Onyar gràcies als focus d'en Mario Casas, que està rodant a Girona Tengo ganas de ti!", "Caminar per Girona: ponts tallats, aglomeració de persones, crits, xisclets, corregudes, focus... = rodatge de Mario Casas", i el contundent "Girona is... beautiful! ", escrit pel mateix protagonista de la història i acompanyat d'una fotografia seva de les cases de l'Onyar. Aquests són només alguns dels tuits que ahir van córrer per una xarxa gairebé tan atapeïda com els voltants de la plaça Independència que ahir van acollir el rodatge de Tengo ganas de ti.

Aquesta és la segona part de la cinta espanyola més taquillera de l'any passat, 3 metros sobre el cielo, i a tenor de l'expectació que va aixecar la presència de l'actor a la ciutat, la seqüela tornarà a tenir igual o més èxit que l'original quan s'estreni el 22 de juny de 2012.

Girona es va convertir ahir en l'escenari perfecte per aquesta "història d'amor des del desamor", com l'ha definit el seu director, Fernando González. Al repartiment hi repeteixen l'ídol d'adolescents Casas i María Valverde, tot i que en la història hi entra una tercera en discòrdia, Clara Lago; precisament, aquesta segona adaptació d'una novel·la de Federico Moccia suposa "una tornada de Hache (Mario Casas) a la ciutat on va viure el seu primer gran amor i va perdre el seu millor amic, tres anys enrere", en una història "menys lluminosa que l'anterior, sobre com n'és, de fotut, fer-se gran".

Focus a les cases de l'Onyar

Des de primera hora de la tarda, l'equip de rodatge es va instal·lar a plaça Independència i al passeig Josep Canalejas; en primera instància el rodatge es va centrar en interiors, concretament en una popular pizzeria del centre de la ciutat. La brama no va trigar a córrer entre les fans i ben aviat van ser legió les que van aparèixer a la zona armades amb pósters i esperant poder aconseguir un autògraf del seu ídol, o en el pitjor dels casos, una simple instantània.

Cap al vespre, l'acció es va traslladar al pont de la Princesa; precisament, el mateix Casas havia tuitejat de bon matí un enigmàtic "Today..." ("avui...") acompanyat d'unes imatges d'uns candaus. Sens dubte, l'actor feia referència als que han començat a aparèixer en aquest pont que va a parar a la pujada de Sant Fèlix, i que ahir va estar il·luminat per enormes focus ubicats a diversos balcons de les cases de l'Onyar.

Aquesta producció de Zeta Audiovisual va arrencar la gravació a primers del passat mes de novembre, a Barcelona, i com en el cas de la seva predecessora, ja s'ha anunciat que estarà plena d'acció, curses de motos i és clar, d'amor. Al repartiment original s'hi ha sumat Carme Elias com la mare del protagonista, Antonio Velázquez i Andrew Tarbet.

El primer dels lliuraments va ser la millor estrena en taquilla del nostre país, amb una recaptació de més de 2 milions d'euros, i un total de 8,5 en tancar el 2010.