Un quart premi, el 23475, s'ha venut quasi íntegrament a Ripoll, excepte una sèrie, que ha anat cap a Pontevedra. Es tracta del segon quart premi de la rifa de Nadal, que ha sortit quan faltaven pocs minuts per a la una del migdia. L'administració número 2 ripollesa, situada a la Plaça Claver número 9, ha venut 179 sèries de les 180 disponibles, a Ripoll i en poblacions de la comarca, de manera que hauran repartit 35,8 milions d'euros. La sèrie restant ha estat per a Pontevedra.

Un tercer premi, a Olot

El tercer premi de la rifa de Nadal, el 64084, ha estat molt repartit arreu de Catalunya però ha caigut a les comarques gironines. En concret, a l'administració número 2 d'Olot, on s'ha venut una sèrie valorada en 500.000 euros. També ha caigut a Barcelona, Olot, Vilafranca del Penedès, Rubí, Organyà i l'Hospitalet de Llobregat, tots ells amb una sèrie cadascú. Es tracta de l'últim premi important que restava per sortir i ho ha fet al voltant d'un quart d'una del migdia. També ha estat molt repartit arreu de l'Estat, com per exemple a Màlaga, on s'ha venut més amb 50 sèries, junt amb Sòria; Badajoz, Vigo, Ponferrada (León) i Granada, entre molts altres indrets. Al País Valencià, s'ha repartit a València, Castelló i Alacant. En aquest cas, l'Estat també ha guanyat després que ahir es retornessin cinc sèries d'aquest número.

El 76.058, la Grossa de Nadal

La grossa de Nadal és el 76058, valorat en 4 milions d'euros la sèrie, i ha sortit quan passaven sis minuts de les deu del matí i ha caigut a l'administració número 115 de Barcelona, Ripollet, Igualada i Castelldefels. Es tracta d'un premi molt repartit, ja que també han resultat afortunats diversos indrets de l'Estat. De fet, el gruix -130 sèries- de la grossa se n'ha anat a la localitat madrilenya d'Alcalà de Henares, on s'han venut a majoria de sèries, mentre que l'Estat també n'ha sortit directament beneficiat després que es tornessin una trentena de sèries d'aquest número, concretament de la 143 a la 161 i de la 170 a la 179. A Catalunya, s'ha venut una sèrie, la 138, a l'administració número 115 de Barcelona; Ripollet, Castelldefels i L'Hospitalet de Llobregat.

La Grossa ha estat el primer premi de la rifa de Nadal durant el sorteig que se celebra al Teatro Real de Madrid i ha sortit quan passaven uns sis minuts de les deu del matí. Altres punts de l'Estat afortunats han estat Burgo de Osma (Sòria), Madrid, Alquàs, Manises, Lugo, Ceuta, Barbate (Cadis), Terol, Vitòria, Palma, Las Palmas, Cáceres, Salamanca i Burgos, entre d'altres.

El segon premi, el 42.260, íntegrament a Aranda de Duero (Burgos)

El 42.260 ha estat el segon premi de la rifa de Nadal i ha caigut íntegrament a Aranda de Duero, a Burgos. El segon premi, valorat amb 1.250.000 euros per sèrie, s'ha fet esperar i ha sortit al voltant del migdia. D'aquesta manera, el segon premi passa de llarg de Catalunya després que una petita part de la Grossa caigués a Catalunya, concretament en administracions de Barcelona, Castelldefels, Igualada, Ripollet i l'Hospitalet de Llobregat, entre d'altres.

El 85.045, un quart premi, cau íntegramnt a Pontevedra

Pontevedra, a Galícia, ha estat la ciutat agraciada amb un dels quarts premis de la Rifa de Nadal, amb el 85045, venut íntegrament -amb les seves 180 sèries-, allà. Els nens del Col·legi de Sant Ildefons han cantat el número premiat poc abans d'un quart d'onze del minut, i només pocs minuts després que hagi sortit la Grossa, el 76058.

Un cinquè, el 11.419, venut a Vic, Castelldefels, Barcelona i l'Hospitalet

Catalunya ha aconseguit un bon pessic d'un cinquè premi, concretament del 11419. S'ha venut a Vic, Castelldefels, Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat. En declaracions a Televisió de Catalunya, l'encarregat de l'administració número 2 de la capital d'Osona, Àngel Isern, diu que des de la guixeta del seu establiment, situat al carrer Verdaguer, 2, comptava amb 44 sèries del número agraciat, del qual se n'haurien retornat cinc, de manera que hauria repartit uns 2.400.000 euros.

A Castelldefels, l'11419 s'ha venut a l'administració de loteria situada al carrer de l'Església, 59; mentre que s'ha venut una sèrie a l'administració del carrer Progrés, 58, a l'Hospitalet de Llobregat. Fins a tres administracions de Barcelona han venut números de l'11419. Concretament, la situada al carrer Balmes, 278; al carrer Berlín, 99 i al carrer La Llacuna, 163.

Altres ciutats on ha recaigut aquest cinquè premi són Santa Eulària des Riu (Eïvissa), Madrid, Tenerife, Almeria, Córdoba, Las Palmas, Saragossa, Màlaga, Lugo, Guipúscoa, Valladolid, Osca, Àlaba, Alacant, Múrcia, Càdis, València, Huelva, Badajoz, Sevilla, Balears, Salamanca, A Corunya, Toledo i Burgos.

Figueres i Roses, esquitxats per l'11.419

Figueres i Roses són dos punts on també venut aquest cinquè premi del número 11.419. En els dos casos es van validar per màquina, a Figueres al supermercat Carrefour i a Roses a Tabacs Méndez

El 49.257, un altre cinquè

El 49257, un altre dels cinquens premis de la rifa de Nadal, ha caigut a Barcelona, entre d'altres punts de l'Estat. En concret, es tracta de dues sèries venudes a l'administració Loteria Valdés de La Rambla; i en una administració del carrer Lloret. A més, s'han venut més de 40 sèries a Brujassot. També han resultat agraciades altres administracions de l'Estat com a Irún, amb més d'una quarantena de sèries, a Bodalilla del Monste (Madrid), Benavente (Zamora) i a Madrid. Aquest cinquè premi està valorat amb 60.000 euros la sèrie i ha sortit pocs minuts després de les onze del matí.

55.448, un cinquè que passa de llarg

Un altre dels cinquens premis de la rifa de Nadal, el 55448, ha passat de llarg de Catalunya i se n'ha anat íntegrament en dues administracions de Santander i cap a Alcalá de Guadaria, a Sevilla. El premi està valorat en 60.000 euros cada sèrie i ha sortit al voltant de les onze del matí.

El 22.343, un cinquè que esquitxa Sant Feliu de Guíxols

El 22343 s'ha cantat poc després de les onze del matí i ha estat el segon cinquè premi que ha sortit i ha esquitxat Sant Feliu de Guíxols a l'estanc Claramunt, que s'ha validat a través de màquina. El gruix d'aquest premi, però, s'ha venut a Barcelona, Badalona, Martorell i, novament, a Castelldefels, a l'administració situada al carrer Pompeu Fabra, 5. També s'ha venut a Granollers, a l'administració número 9, al carrer Joan Prim, 112. Comptava amb 44 sèries, tot i que responsables de l'establiment afirmen que n'han retornat alguna.

És el segon cinquè premi que surt en el sorteig de la Rifa de Nadal 2012. També s'ha venut una sèrie al carrer Vila i Vilà, a l'Avinguda del Paral·lel de Barcelona i just al costat de l'emblemàtic teatre El Molino; una altra al carrer Pere IV, 120 i al carrer Trafalgar, 26. A Martorell es comptava amb una sèrie a l'establiment del carrer Sant Antoni Maria Claret, 15-A, a Badalona, a l'administració de la rambla Sant Joan, 20.

Altres ciutats agraciades amb aquest cinquè premi són Saragossa, La Rioja, A Corunya, València, Madrid, Tenerife, Navarra i Cadis, entre d'altres.

El 30.872 i 31.826, dos altres cinquens

Un altre dels cinquens premis de la rifa de Nadal, el 30872, valorat en 60.000 euros cada sèrie, ha caigut íntegrament al País Valencià. En concret, s'han venut 125 sèries en una administració d'Alcoi i 54 més a Algemesí, a València.

La població de Vícar-El Parador, a Almería, ha estat agraciada amb un dels vuit cinquens premis de la Rifa de Nadal 2012. Ha estat amb el número 31826 que ha caigut del bombo quan faltaven dos minuts per a les dotze del migdia. Dotat amb 60.000 euros, els premiats guanyen 300 euros per cada euro jugat.

També un cinquè premi de la rifa de Nadal, el 50769, ha caigut íntegrament a Elx, en una administració situada a l'Avinguda Novelda 81, que ha venut les 180 sèries del número. Es tracta del setè vuitè premi, valorat amb 60.000 euros cada sèrie.

Finalment, el darrer cinquè premi de la rifa de Nadal, el 24616, ha estat molt repartit i ha caigut a Castellar del Vallès, Sort i Barcelona, entre altres punts de l'Estat. A Castellar del Vallès, s'han venut 14 sèries, mentre que a Sort i Barcelona una. D'altra banda, a la resta de l'Estat, s'han venut 30 sèries a Vigo, 15 a Madrid, 14 a Valladolid i una a Burgos. Aquest ha estat l'últim premi de la rifa de Nadal d'aquest any i ha sortit més enllà de la una del migdia. El premi està valorat en 60.000 euros cada sèrie.