Un paparazzi que perseguia el Ferrari blanc del cantant juvenil Justin Bieber va morir la nit de dimarts quan va ser atropellat per un altre vehicle en un carrer de Los Angeles, a la zona de Sepulveda Boulevard.

El cotxe de l'ídol adolescent acabava de ser aturat per uns agents de trànsit després de cometre una infracció viària, però Bieber no era qui el conduïa en aquell moment. El fotògraf, que segons va explicar l'oficial de policia James Stoughton encara no ha pogut ser identificat, volia retratar la trobada del vehicle amb la policia pensant que Bieber n'era el conductor.

Quan va acabar de fer les preses, va creuar el carrer i va ser atropellat. El reporter gràfic va ser traslladat al Centre Mèdic Ronald Reagan de la Universitat de Califòrnia, a Los Angeles, on va morir poc després.

Els responsables de la seguretat del cantant han assegurat que Justin Bieber no era al lloc dels fets i que el cantant no conduïa el cotxe, sinó que havia prestat el cotxe a dos amics.

A més, els portaveus del cantant de 18 anys afegeixen que el vehicle del cantant no es va veure involucrat en cap moment en l'accident, segons publica el diari Los Angeles Times.

La policia de Los Ángeles està investigant l'accident, tot i que ja ha declarat que és força improbable que el conductor que va atropellar el fotògraf s'hagi d'enfrontar a càrrecs, ja que la víctima va creuar la carretera per una zona en què no hi havia pas de zebra ni senyalització per als peatons.

Un altre accident a l'agost

No és la primera vegada que en Justin Bieber es troba involucrat en incidents relacionats amb els fotògrafs que l'assetgen. El més recent va ser al mes d'agost, quan dos paparazzis que el perseguien van perdre el control dels vehicles amb què viatjaven i van acabar topant entre ells.