El ´ticketing´ per als espectacles de Girona genera confusió

 

GIRONA | A.C. El sistema de venda telemàtica d'entrades de Girona que es va posar en marxa el 18 de desembre desconcerta i confon l'usuari que vol assistir als espectacles de música, teatre i dansa en espais municipals com l'Auditori, el Teatre Municipal o el centre cultural la Mercè.
Alguns usuaris s'havien queixat per la impossibilitat d'adquirir entrades, però el consistori gironí assegura que les incidències es van limitar als primers dies de posada en funcionament del web, durant els quals l'Ajuntament va fer un seguiment dels problemes.
Pel que fa als puntuals problemes que es produeixen actualment, expliquen que estan relacionats amb el desconeixement sobre el mecanisme de compra, una dificultat que es pot solucionar ràpidament trucant al telèfon d'atenció al client de què disposa el propi web.
El cert és que, si bé actualment el sistema de ticketing funciona sense entrebancs, la pàgina web mantén diversos errors ortogràfics i de localització d'algun dels escenaris que acullen els diferents espectacles que hi ha programats a la ciutat pel primer semestre del 2013.
Segons el web, l'adreça de la Mercè, situada en realitat a la pujada del mateix nom, és el número 1 de la Plaça del Vi. Aquesta és també la mateixa direcció on el servei de venda d'entrades ubica la Sala de Cambra de l'Auditori de Girona, però no la Sala Xavier Montsalvatge, que es troba al mateix edifici i que al web sí que apareix ben referenciada al número 35 del passeig de la Devesa.
Si ha de fer cas del web on compra les entrades al Teatre Municipal de Girona -que en aquest cas sí que es troba a la plaça del Vi número 1-, l'espectador s'ha de dirigir cap a Teatro2.

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 

Cinema


L´esperat vuitè episodi de la saga «Star Wars: Els últims Jedi» arriba als cinemes

L´esperat vuitè episodi de la saga «Star Wars: Els últims Jedi» arriba als cinemes

La catalana Laura Ferrés estrena 'Els desheretats', guanyador del premi 'Leica Cine Discovery' al...

ESTRENES | Arriba a la gran pantalla l´esperada «En realidad, nunca estuviste aquí»

ESTRENES | Arriba a la gran pantalla l´esperada «En realidad, nunca estuviste aquí»

El director de '10.000 KM' dedica el seu nou film 'Tierra firme' al conflicte sobre tenir fills

Enllaços recomanats: Premis cinema