L'empresari català Javier Rigau va sortir ahir en defensa de la "plena validesa" del seu matrimoni amb l'actriu italiana Gina Lollobrigida, celebrat el 29 de novembre de 2010 mitjançant un poder especial atorgat davant notari.

A través d'un comunicat remès per l'advocada de Rigau, aquest manifesta "la plena validesa del matrimoni celebrat el 29 de novembre de 2010 amb la senyora Gina Lollobrigida, en virtut del poder especial per contraure matrimoni atorgat davant notari de Barcelona en data de 6 agost del 2010".

Afegeix la nota que "el matrimoni canònic celebrat entre el senyor Javier Rigau i la senyora Gina Lollobrigida s'ha efectuat complint tots els requisits legals i amb el ple coneixement de tots dos contraents, així com dels seus respectius representants legals".

Segons Rigau, empresari vinculat a Platja d'Aro, existeix "documentació que no dóna lloc a cap gènere de dubtes quant a la validesa i celebració del referit matrimoni canònic".

Accions legals

L'advocada de Rigau demana al mateix comunicat "rigor periodístic" sobre qualsevol informació referent al seu client i la seva dona, i adverteix que "qualsevol atac al seu dret fonamental a l'honor i intimitat comportarà la interposició de les accions legals que corresponguin segons dret".

Dilluns passat, mitjans de comunicació italians van informar que Gina Lollobrigida havia denunciat Javier Rigau per haver ?"orquestrat" un matrimoni per poders a Barcelona sense que ella ho sabés.

"Podria haver estat estafada per Javier, una persona infame, que podria haver-se casat amb mi per poders a Espanya sense que jo ho sabés i sense el meu consentiment, amb l'objectiu d'heretar els meus béns després de la meva mort. Vull aclarir aquest assumpte", va explicar l'actriu, de 85 anys.

L'octubre de 2006, Lollobrigida va anunciar a través de la revista Hola que es casaria amb Rigau, encara que després de diversos mesos de festeig va suspendre l'enllaç amb el català, 34 anys més jove que ella.