Javier Rigau defensa que el seu matrimoni amb Gina Lollobrigida és del tot legal

L'actriu italiana ha denunciat l'empresari català d'orquestrar un enllaç per poders sense que ella ho sabés per ser l'hereu dels seus béns

 
Gina Lollobrigida.
Gina Lollobrigida.  EFE/Alessandro Di Meo

BARCELONA | EFE L'empresari català Javier Rigau va sortir ahir en defensa de la "plena validesa" del seu matrimoni amb l'actriu italiana Gina Lollobrigida, celebrat el 29 de novembre de 2010 mitjançant un poder especial atorgat davant notari.
A través d'un comunicat remès per l'advocada de Rigau, aquest manifesta "la plena validesa del matrimoni celebrat el 29 de novembre de 2010 amb la senyora Gina Lollobrigida, en virtut del poder especial per contraure matrimoni atorgat davant notari de Barcelona en data de 6 agost del 2010".
Afegeix la nota que "el matrimoni canònic celebrat entre el senyor Javier Rigau i la senyora Gina Lollobrigida s'ha efectuat complint tots els requisits legals i amb el ple coneixement de tots dos contraents, així com dels seus respectius representants legals".
Segons Rigau, empresari vinculat a Platja d'Aro, existeix "documentació que no dóna lloc a cap gènere de dubtes quant a la validesa i celebració del referit matrimoni canònic".

Accions legals
L'advocada de Rigau demana al mateix comunicat "rigor periodístic" sobre qualsevol informació referent al seu client i la seva dona, i adverteix que "qualsevol atac al seu dret fonamental a l'honor i intimitat comportarà la interposició de les accions legals que corresponguin segons dret".
Dilluns passat, mitjans de comunicació italians van informar que Gina Lollobrigida havia denunciat Javier Rigau per haver ?"orquestrat" un matrimoni per poders a Barcelona sense que ella ho sabés.
"Podria haver estat estafada per Javier, una persona infame, que podria haver-se casat amb mi per poders a Espanya sense que jo ho sabés i sense el meu consentiment, amb l'objectiu d'heretar els meus béns després de la meva mort. Vull aclarir aquest assumpte", va explicar l'actriu, de 85 anys.
L'octubre de 2006, Lollobrigida va anunciar a través de la revista Hola que es casaria amb Rigau, encara que després de diversos mesos de festeig va suspendre l'enllaç amb el català, 34 anys més jove que ella.

Cultura

«Estiu 1993», una de les tres pel·lícules preseleccionades per als premis Oscar

«Estiu 1993», una de les tres pel·lícules preseleccionades per als premis Oscar

L'«opera prima» de la directora Carla Simón, rodada l'any passat a la Garrotxa, competirà per...

La Schubertíada: 25 anys descobrint les obres del pianista Franz Schubert

El festival va inaugurar ahir a Vilabertran una edició que s'allargarà fins al diumenge 3 de...

´Estiu 1993´ preseleccionada per anar als Oscar

´Estiu 1993´ preseleccionada per anar als Oscar

La pel·lícula rodada a la Garrotxa competirà amb 'Abracadabra' i '1898. Los últimos de Filipinas'...

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema