Després dels darrers espectacles, Bolanera, Acoblats,amb els Montgrins, i A prop del mar, amb la cantant Nina, els Port Bo presentaran aquest diumenge a Palamós un espectacle que portarà a l'escenari el cant de taverna passat pels teclats de l'Antoni Mas.

Es tracta d'interpretacions des d'una vessant plenament harmònica, amb el protagonisme de les tres veus més un piano, sense oblidar el regust de taverna. Com explica el capdavanter del grup, Carles Casanovas, l'espectacle, titulat Port Bo en concert, "apiana les havaneres i amoroseix les veus".

En aquest recital, Port Bo inclou havaneres tradicionals, cançons populars catalanes i dos temes nous amb música de l'Antoni Mas i lletra de Carles Casanovas, L'home de la Guitarra, dedicada a Josep Bastons, i Tocat per la tramuntana, guanyadora del Concurs d'havaneres de Sant Pol de Mar de 2012.

Tots els temes d'aquest espectacle han estat enregistrats recentment a l'estudi 44.1 d'Aiguaviva en un Cd. que sortirà a la venda a mitjan mes de juny.

Port Bo en Concert es podrà escoltar per primera vegada aquest diumenge a les sis de la tarda al teatre La Gorga de Palamós, pocs dies abans que el grup de Calella de Palafrugell i l'Antoni Mas viatgin al Japó per oferir diverses cantades.

L'espectacle ha estat organitzat per l'Agrupació Sardanista Costa Brava com una manera d'entendre el cant de taverna amb regust mariner i arranjaments senzills.