La Marfà centra el primer Concurs de relats de terror

L'Ajuntament de Girona convoca el I Concurs de relats de terror de adreçat a joves entre 13 i 30 anys

31.07.2013 | 15:32

Aquesta propera tardor es presenta tenebrosa a les biblioteques de Girona, sobretot a la Salvador Allende, que prepara algunes activitats per sembrar el terror. La primera d´elles és el I Concurs de relats de terror de La Marfà que s´ha convocat, conjuntament amb el servei de Joventut, amb l´objectiu de promoure la participació i creació literària entre els joves prenent el tema de fons el de la por i el terror.

Fins l´11 d´octubre es poden presentar les obres a una de les dues categories: una per a les de 13 a 18 anys i l´altre per a les de 19 a 30 anys, i se´ls demana un relat curt d´entre 1 i 3 pàgines. Els premis consisteixen en un val per llibres per valor de 70 euros i altres obsequis vinculats al món del terror. Es poden consultar les bases completes al web www.girona.cat/biblioteques.

Aquest concurs és la primera activitat d´un conjunt de propostes entorn del tema de la por i el terror que s´estan preparant en aquest equipament municipal per al proper octubre.

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema