Vol compartir la seva històries sobre com l'afecta l'escalfament global, la contaminació, les prospeccions, la retallada a les renovables o qualsevol altre factor mediambiental? Greenpeace el busca perquè formi part de la campanya que acaba de llançar: «Herois anònims pel clima.»

La iniciativa, que recollirà testimonis fins al proper 31 de juliol a tot el territori espanyol, pretén donar veu als ciutadans de cara a la Cimera del Clima del proper desembre a París, on els líders mundials pretenen acordar un nou tractat que prengui el testimoni a Kyoto.

Greenpeace seleccionarà cinc dels testimonis per formar part de la seva campanya per salvar el clima i exigir una transició cap a un model energètic 100% renovable per a tothom al qual progressivament s'abandonen «les energies brutes i perilloses», indica l'organització en un comunicat.

Tothom qui desitgi compartir la seva història de lluita personal a favor del clima pot fer-ho a través del web habilitat per a la campanya www.heroesporelclima.org