L'actriu Diana Douglas, primera esposa de l'actor Kirk Douglas i mare del també intèrpret Michael Douglas, va morir als 92 anys a Los Angeles, segons recollien ahir mitjans locals.

Douglas, que va actuar en més de 20 pel·lícules en la seva carrera i va participar en sèries de televisió com ER, L'ala oest de la Casa Blanca i Days of our Lives, va morir de càncer en un hospital de la ciutat californiana. La intèrpret també va treballar com a model i al maig de 1943 va aparèixer a la portada de la revista Life.

L'última pel·lícula de Diana Douglas va ser Coses de família (2003), un film protagonitzat per Kirk, Michael i ella al costat del seu nét Cameron Douglas.

Nascuda amb el nom de Diana Love Dill el 1923 a la illa britànica de Bermuda, era la petita dels sis fills del fiscal general d'aquest territori, Thomas Melville Dill.

De jove es va mudar a Nova York per estudiar art dramàtic, i més tard se'n va anar a Califòrnia amb un contracte amb Warner Bros. "Va ser una persona estimada per tothom. Una de les seves grans qualitats és que sempre estava pensant en els altres", va dir a la CNN el seu vidu, Donald Webster.