La campanya Música per un Tub, que pretén contribuir a salvar i restaurar l'orgue de l'església parroquial de Sant Romà, ja va recollir uns 5.000 euros i ara s'ha ampliat per incrementar la recaptació per a un projecte que té un pressupost molt més elevat i que supera els 130.000 euros.

El passat 20 de juny es va celebrar una marató de 12 hores seguides de música a la plaça de l'església, en el transcurs de la qual es van recollir donatius de la gent disposada a apadrinar un tub. Aquesta experiència va suposar la recollida de 5.000 euros.

Ara la campanya s'ha ampliat i s'hi han adherit entitats diverses com ara el mateix Gremi de Comerciants i s'ha decidit portar les manifestacions musicals als diversos carrers de Lloret cada dijous dels mesos de juliol, agost i setembre, fins al dia 17, perquè tota la població en sigui coneixedora. El proper dia 16, amb motiu de la festa del Carme, les actuacions inclouran havaneres, actuació coral, sardanes, country, concert de guitarres i un sopar popular, entre altres actes.