Torna la visita nocturna a la Casa Masó

16.07.2015 | 15:08

Aquest estiu la Fundació Rafael Masó torna oferir visites guiades nocturnes a la Casa Masó, la casa-museu de l'arquitecte noucentista Rafael Masó que forma part del famós conjunt de les cases del riu Onyar, a Girona. Les visites comencen avui i s'acabaran el 19 de setembre. S'ofereixen cada dijous, divendres i dissabte.
Aquest any la principal novetat de les visites és que els visitants podran veure unes obres originals dissenyades per Masó per a la mateixa casa, que normalment estan guardades a la reserva per la seva fragilitat i el deteriorament que podrien patir si fossin exposades a la llum natural.
Tractant-se de visites guiades, el nombre de persones que poden gaudir-ne cada dia és limitat, i per això és imprescindible fer una reserva prèvia.
Les visites comencen a les 9 del vespre i tenen una durada aproximada d'una hora. En acabar, els assistents estan convidats a un tast de Moska, la cervesa artesana de Girona.
La visita nocturna a la Casa Masó ofereix la possibilitat de descobrir els interiors de la casa amb una llum i un ambient diferent, quan la llum natural cedeix protagonisme a les làmpades de les diferents estances de la casa. També es pot visitar l'exposició temporal Retrats de medalla: l'espectacle del bronze, a la sala d'exposicions de la casa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema