Torna la visita nocturna a la Casa Masó

16.07.2015 | 15:08

Aquest estiu la Fundació Rafael Masó torna oferir visites guiades nocturnes a la Casa Masó, la casa-museu de l'arquitecte noucentista Rafael Masó que forma part del famós conjunt de les cases del riu Onyar, a Girona. Les visites comencen avui i s'acabaran el 19 de setembre. S'ofereixen cada dijous, divendres i dissabte.
Aquest any la principal novetat de les visites és que els visitants podran veure unes obres originals dissenyades per Masó per a la mateixa casa, que normalment estan guardades a la reserva per la seva fragilitat i el deteriorament que podrien patir si fossin exposades a la llum natural.
Tractant-se de visites guiades, el nombre de persones que poden gaudir-ne cada dia és limitat, i per això és imprescindible fer una reserva prèvia.
Les visites comencen a les 9 del vespre i tenen una durada aproximada d'una hora. En acabar, els assistents estan convidats a un tast de Moska, la cervesa artesana de Girona.
La visita nocturna a la Casa Masó ofereix la possibilitat de descobrir els interiors de la casa amb una llum i un ambient diferent, quan la llum natural cedeix protagonisme a les làmpades de les diferents estances de la casa. També es pot visitar l'exposició temporal Retrats de medalla: l'espectacle del bronze, a la sala d'exposicions de la casa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cultura

Girona obrirà el concurs arquitectònic de la Casa Pastors abans que acabi l´any

Girona obrirà el concurs arquitectònic de la Casa Pastors abans que acabi l´any

Publicaran també un concurs per triar el director del nou museu d'art contemporani, que acollirà...

Dotze artistes exposen al local de l´Associació de Veïns de l´Eixample

Dotze artistes exposen al local de l´Associació de Veïns de l´Eixample

Es tracta d'una iniciativa del grup de Facebook "Girona ens emociona"

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema