Amics, companys de professió i polítics van voler acomiadar ahir la veterana actriu còmica. Per la seva amiga Concha Velasco, Lina Morgan ha estat «una lluitadora nata, sempre fent dues funcions, sempre treballant. Jo en realitat sempre he volgut ser Lina Morgan, en el bon sentit de la paraula», va precisar l'actriu.

A l'empresari José Luis Moreno li deuen els espectadors de televisió les darreres actuacions de Lina Morgan: en la sèrie d'Antena 3 Aquí no hay quien viva i en dos especials nadalencs. El productor, amb qui l'actriu va mantenir una amistat de gairebé tres dècades, es va mostrar ahir profundament afectat per la mort de qui considera que «ha estat única com a persona i artista»

També el president del?Govern espanyol Mariano?Rajoy va mostrar, mitjançant el perfil de Twitter, les seves condolències pel traspàs d'«una figura irreemplaçable» del cinema, el teatre i la televisió. De la seva banda, el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, va destacar, en la seva visita a la capella ardent situada al Teatro La Latina de Madrid, que va ser «una empresària pionera de la cultura». També Felip VI i la reina Letizia, van enviar un telegrama de condol als familiars.

L'Acadèmia de Televisió, a través del seu president Manuel Campo Vidal, va destacar que Morgan «va ser una actriu excepcional que va mantenir en tot moment les seves compromisos amb la professió».