Xavier Antich inaugurarà el nou curs de la UdG el proper dia 6 d'octubre

21.09.2015 | 07:16
Xavier Antich.

La Universitat de Girona inaugurarà el nou curs el dia 6 d'octubre amb un acte acadèmic sobre la recerca amb una lliçó sobre la recerca i la producció de coneixement a càrrec de Xavier Antich, professor d'Estètica de la UdG i president de la Fundació Antoni Tàpies.
L'acte se celebrarà a l'Aula Magna Modest Prats (antiga església de Sant Domènec), a les 12 del migdia i, com ja va succeir l'any passat, comptarà amb la intervenció dels col·lectius d'estudiants, personal docent i investigador (PDI) i d'administració i serveis (PAS).
Per al rector, Sergi Bonet, l'acte d'inici de curs ha de propiciar «un temps i un espai per a la reflexió a l'entorn d'un tema d'interès per a la comunitat universitària».
La lliçó inaugural de Xavier Antich porta per títol Recerca i producció de coneixement. Responsabilitat i reptes de la universitat en el segle XXI.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema