La companyia francesa Carabosse, en producció amb Temporada Alta, serà l'encarregada de donar el tret de sortida a la 24a edició del festival el proper divendres 2 d'octubre. Ho farà amb una «Cerimònia de Foc» al Barri Vell de Girona.

Què s'hi veurà?

Des del festival asseguren que veurem «un itinerari de foc, llum i música al centre de Girona, una passejada poètica, il·luminada i sublim. El paisatge urbà es transformarà completament per oferir-te moltes sorpreses!"

No hi ha un punt d´inici ni un final. El públic es pot incorporar a l´itinerari des de qualsevol punt i fer el circuit en la direcció que vulgueu.

La ruta del foc

Entre d'altres, l'espectacle es podrà veure en aquestes zones de Girona: Plaça de Sant Feliu, Riu Onyar (vores i ponts de la zona del Passeig de José Canalejas), Carrer dels Calderers, Catedral de Girona, Plaça dels Lledoners i carrer del bisbe Josep Cartañà, Carrer de Sant Cristòfol i carrer Pere de Rocabertí, i Jardí dels Alemanys.

Les instal·lacions estaran en funcionament des de les 20.30 h a les 23.30 h. Per gaudir de tots els racons de l´itinerari es calcula que fa falta una hora i trenta minuts, aproximadament.

Tampordada Alta remarca que aquesta proposta no és un correfoc ni un espectacle de pirotècnia i que les famílies poden gaudir de tot l´espectacle acompanyats de petits i grans.