CCOO, UGT i la Generalitat s'acaren en judici pel conveni d'universitats

30.09.2015 | 07:27

CCOO, UGT i representants de les universitats públiques catalanes s'enfrontaran avui en un judici laboral a la Generalitat, que va impugnar el VI conveni col·lectiu del personal d'administració i serveis de les universitats, signat el 2013. El sindicat CCOO va informar ahir en un comunicat que la Generalitat ha impugnat el conveni perquè «pretén perpetuar les retallades».
L'esmentat VI conveni va ser signat pels dos sindicats i les universitats públiques catalanes el 2013 i, des d'aleshores, el Govern català, com a autoritat laboral competent, s'ha negat a publicar-lo al Diari Oficial de la Generalitat, punt imprescindible perquè sigui vàlid. Des d'aquell any, s'han realitzat modificacions formals per facilitar la publicació del conveni. Així, s'ha afegit una disposició transitòria en la qual s'esmenta una norma externa que recull les retallades salarials, però que deixarà d'afectar quan ja no s'apliquin als funcionaris i treballadors laborals. No obstant això, el Departament d'Empresa i Ocupació va impugnar finalment el conveni.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema