Una carnisseria alemanya ven la salsitxa més cara del món, de carn de vedella japonesa Kobe, a 30 euros la unitat de 40 grams per a una cadena de restaurants de luxe amb locals a Londres, Nova York i Las Vegas. Els responsables de Metzger, la coneguda carnisseria de l'Estat federat de Hesse, utilitza per fer aquestes salsitxes la carn de vedella de Kobe, una exquisidesa que sol costar entre 300 i 500 euros el quilo, depenent del tall, segons informaven ahir diversos mitjans alemanys. La carn de Kobe procedeix de la raça bovina Wagyu, originària d'aquesta regió del Japó, i es caracteritza per tenir gran quantitat de greix baix en colesterol i infiltrat en el múscul amb un sabor molt suau i sucós. La nova salsitxa de carn de Kobe és obra del carnisser ale?many Dirk Ludwig, que la qualifica com "la salsitxa més cara del món". Les salsitxes de Hesse ja se serveixen com a part d'un menú de carn Kobe en els restaurants més luxosos de tot el món.