El director lituà Oskaras Korsunovas torna aquest divendres al festival Temporada Alta de Girona, on ja ha estat en quatre ocasions més, amb L'última cinta de Krapp, un monòleg de Samuel Beckett que interpreta Juoszas Budraitis.

El muntatge s'estrenarà a Espanya en el marc d'aquesta cita gironina i comptarà dissabte amb una segona funció, com la primera programada a la Sala la Planeta.

L'última cinta de Krapp és un clàssic de la literatura de l'absurd que gira al voltant del dolor que generen els canvis que qualsevol persona experimenta al llarg de la seva vida. Krapp és un home que, amb una llarga experiència vital, realitza una retrospectiva personal en la seva habitació envoltat de cintes amb gravacions de la seva veu que ha registrat al llarg dels anys per lluitar contra el temps.

Vinicio Capossela

D'altra banda, el músic italià Vinicio Capossela celebrarà diumenge a l'Auditori de Girona en el marc del festival Temporada Alta els seus vint-i-cinc anys de carrera i ho farà amb un concert en el qual estarà acompanyat per la banda catalana CaboSanRoque.