L'exmodel i presentadora de televisió Eva González i el matador de toros Cayetano Rivera es van casar ahir a l'església Nuestra Señora de la Asunción de la localitat sevillana de Mairena de Alcor, en una de les noces més mediàtiques de ?l'any. Amb 38 anys ell i 35 ella, aquest torero fill del difunt destre Francisco Rivera «Paquirri» i de Carmina Ordóñez i la que va ser Miss Espanya 2003 van protagonitzar un lustre de festeig televisat i fotografiat en tota la premsa del cor. Com mana la tradició, el casament es va celebrar a la localitat natal de la núvia, que és filla d'un pagès d'aquesta població, d'uns 25.000 veïns i situada a uns trenta quilòmetres de Sevilla.

Eva González va arribar a l'església amb mitja hora de retard, vestida amb un vestit blanc, de Pronovias, a bord d'un Rolls Royce negre, d'època, acompanyada pel també torero Curro Vázquez, oncle i apoderat del nuvi. Cayetano Rivera ho va fer uns minuts abans, en un Jaguar negre, també d'època, vestit amb un jaqué gris d'Armani i acompanyat d'Encarna, mare d'Eva González i padrina del casament.

A l'enllaç, oficiat pel sacerdot sevillà Ignacio Jiménez Sánchez-Dalp i que va comptar amb l'escolania de Los Palacios cantant la salve rociera, hi van assistir els tres germans del nuvi: el també matador de toros Francisco Rivera Ordóñez; conegut com Fran Rivera; Francisco José Rivera Pantoja, fruit del segon matrimoni de Paquirri amb la tonadillera Isabel Pantoja i conegut com Kiko Rivera, així com Julián Contreras, fill del segon matrimoni de Carmen Ordóñez amb Julián Contreras.

Entre les amigues de la núvia van destacar les models María José Suárez, Elisabeth Reyes i Raquel Revuelta, les cantants Vanessa i Pastora Soler, i la dissenyadora Elena Tablada (ex de David Bisbal). El món taurí va ser representat amb figures com El Tato, El Fundi, Antonio Rivera «Riverita» i José Mari Manzanares, a més de Manuel Colón, president de Porcelanosa. També van destacar entre els convidats l'equip de Master Chef, programa de TVE en què treballa Eva González, i personatges de la Radiotelevisió pública andalusa (RTVA), amb la qual també col·labora la núvia, com Manu Sánchez o Pibe Amador.

La celebració de l'enllaç, al qual es van convidar uns quatre-cents familiars i amics dels contraents, va començar a la tarda a la Hacienda Los Molinillos, un mas del segle XVII propietat de la coneguda família sevillana Benjumea. El lloguer d'aquest típic mas andalús, que compta amb un gran pati central, de més de mil metres quadrats, i un saló interior climatitzat capaç d'albergar unes 400 persones, s'estima en uns 3.800 euros.