Informe de gestió aprovat amb el 61% del vot

21.12.2015 | 07:18

El rector va presentar ahir l'informe de gestió anual davant del claustre, format per 154 membres. D'aquests, el 61% van votar a favor, el que suposa un total de 94 vots positius (el 2014 en va aconseguir 77). L'informe va rebre 36 vots en contra i 24 abstencions.

Davant del claustre, Bonet va recordar que el 2015 ha estat un any marcat per una situació econòmica «complicada» però va dir que això no ha impedit abordar els reptes de futur marcats en el seu programa de govern.

Segons el rector, en dos anys de mandat el seu equip ha aconseguit el 65% dels objectius amb els quals es van presentar a les eleccions.
Bonet va recordar que el pressupost per al 2016 serà un 1,2% més elevat, i arribarà als 89,3 milions. Dels 1,17 milions d'increment, 500.000 euros es destinaran al manteniment i reposició d'infraestructura dels centres docents i 490.000 euros a incrementar els salaris més baixos tant del personal docent i investigador (PDI) com del personal d'administració i serveis (PAS).

El rector també va informar que la UdG va rebre, justament ahir, 17,4 milions del Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA). «Aquest és un deute històric que les universitats arrosseguem des de fa anys en el finançament per part de la Generalitat», va lamentar Bonet que, no obstant això, va celebrar l'arribada d'uns diners que permetran no fer ús de les pòlisses de crèdit bancari, amb el conseqüent estalvi d'interessos.

Bonet va recordar que s'han destinat 750.000 euros per assegurar el relleu generacional del professorat i s'han «estabilitzat» 26 professors temporals que acaben contracte, a més de convocar deu places noves de professor lector.

Bonet va recordar el rècord històric d'estudiants matriculats aquest curs a la UdG: 15.191.

Una altra mesura destacada són els 5 milions d'ajudes a tots els grups de recerca de la UdG que presentin un projecte i un pla d'objectius. Segons les xifres facilitades pel rector, han optat als ajuts 138 projectes (60 de l'àmbit humanístic i social i 78 del científic i tècnic).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cultura

Presentació de l'exposició a Girona.
Sebastiao Salgado: ´No m´agrada Instagram´

Sebastiao Salgado: ´No m´agrada Instagram´

El fotògraf brasiler que té l'exposició "Genesi" al CaixaForum Girona considera que la fotografia...

Aquell estiu del 36 que queda en la memòria

Aquell estiu del 36 que queda en la memòria

DANSA D'AGOSTText: Brian Friel. Direcció i traducció: Ferran Utzet....

L´escriptor Miquel Aguirre guanya el premi Setè Cel

L´escriptor Miquel Aguirre guanya el premi Setè Cel

L'autor banyolí rebrà el guardó el dia 18 de novembre a la biblioteca Iu Bohigas de Salt per la...

Banyoles inaugura l´exposició «Fontserè: 60.000 fotografies»

Banyoles inaugura l´exposició «Fontserè: 60.000 fotografies»

Manel Bayo, Carlus Camps i Xavier Pérez han dissenyat la mostra a base d'audiovisuals

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema