Un germà de Céline Dion va morir ahir per càncer, només dos dies després que la cantant canadenca perdés el seu marit per la mateixa malaltia. El germà de Dion, de 59 anys, feia temps que lluitava contra diversos tumors i va morir a Mont-real (Canadà), segons va informar el portal TMZ. En les darreres hores, diversos mitjans de comunicació s'havien fet ressò del delicat estat de salut de Daniel Dion, un dels tretze germans de l'artista.

El marit i antic agent de la cantant, René Angélil, va morir dijous al vespre a Las Vegas, després d'haver lluitat també contra el càncer. De fet, l'estiu de 2014, Dion va anunciar que suspenia les seves actuacions per cuidar d'Angélil, amb qui té tres fills: René-Charles, de catorze anys, i els bessons Eddy i Nelson, de cinc.

El marit de la cantant canadenca va patir càncer en diverses ocasions. Fa vint anys va tenir un tumor de gola que se li va reproduir el 2014, obligant-lo a abandonar la feina d'agent de la seva dona. Finalment, ha estat el que ha acabat amb la seva vida.

Dion és la cantant canandenca amb més vendes de tota la història. El seu reconeixement internacional va ser gràcies a la cançó My heart will go on, que es va convertir en el tema centra de la pel·lícula Titanic i que li va brindar l'Oscar a la millor cançó (1997).

Angélil era un conegut representant de grups musicals del Québec i va descobrir Dion quan aquesta tenia 12 anys. Convençut del seu potencial, va hipotecar la seva pròpia casa per dedicar-se a promocionar la carrera de Dion. Després d'anys treballant junts, es van casar de forma inesperada l'any 1994 a Mont-real, quan ella tenia 26 anys i ell 52. De la seva unió en van sortir tres fills.