La banda Sopa de Cabra ha escollit el festival Sons del Món per presentar la seva gira d'estiu a les comarques de Girona, segons informen els organitzadors de la cita, que anuncia aquest concert per al 23 de juliol a la Ciutadella de Roses.

Les localitats van sortir ahir a la venda a través de la pàgina web del festival amb descomptes per als mil primers que adquireixin una entrada.

El concert de Sopa de Cabra és el primer que es coneix del cartell del Sons del Món, que aquest any arriba a la seva novena edició com un referent de les cites que compaginen música i enologia.

La banda gironina ha presentat un nou disc, Cercles, després de quinze anys separada i inicia una gira que consta de dotze actuacions.

La presentació va tenir lloc diumenge al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, emmarcat en el Suite Festival, que ja tenia des de feia setmanes les entrades exhaurides. El recital a Barcelona va donar el tret de sortida de la gira de presentació de Cercles, el seu primer disc amb cançons noves des de feia gairebé 15 anys.

Els seguidors dels Sopa de Cabra que van omplir el Liceu van mostrar-se entusiasmats, especialment quan van sonar "clàssics" com Si et quedes amb mi; CaminsL'Empordà.

Un dels moments esperats de la nit va arribar just a l'inici del recital quan un "Bona nit malparits" per part de Gerard Quintana va atraure totes les mirades fins el fons del passadís central del pati de butaques del Liceu, on tot seguit van desfilar el mateix Quintana i la resta de membres de la banda: Josep Thió, Francesc Cuco Lisicic, Josep Bosch, Jaume Peck Soler, i Ricard Sohn.