Una de les principals editorials en publicacions de llibres de text, material didàctic i continguts digitals educatius, Vicens Vives, ha fusionat totes les empreses el grup, que estaran sota el nom Editorial Vicens Vives S.A. Així doncs, segons explica l'empresa en un comunicat, Edicions Vicens Vives absorbeix la Distribuïdora Vicens Vives, Vicens Vives Primària i l'Institut Cartogràfic Llatí i recupera el nom amb què es va fundar el 1961. Amb aquest canvi estratègic, la companyia vol "optimitzar la gestió del grup i enfortir el valor històric de la marca". Segons l'administrador de l'editorial, Pere Vicens, aquesta fusió "és un pas més" per a la consolidació de l'empresa i "s'han assentat les bases per poder afrontar els nous reptes que planteja el sector educatiu".

Amb aquesta operació, l'Editorial Vicens Vives també consolida la seva seu a Barcelona i disposa de nou delegacions a l'Estat i filials a l'Argentina, Xile, Colòmbia, Mèxic i Perú. Només conservarà la seva personalitat jurídica la planta d'impressió del grup i de tercers, Gràfiques Instar S.A., ubicada a l'Hospitalet de Llobregat.

Paral·lelament, l'Editorial inaugurarà el pròxim 1 de febrer el seu nou centre logístic i comercial a Fuenlabrada, que triplicarà la capacitat d'emmagatzematge i permetrà augmentar un 19% la plantilla a Madrid.