Vicens Vives fusiona totes les seves empreses en un sol grup i recupera el nom original

La companyia vol "optimitzar la gestió" i "enfortir el valor històric de la marca"

27.01.2016 | 14:19

Una de les principals editorials en publicacions de llibres de text, material didàctic i continguts digitals educatius, Vicens Vives, ha fusionat totes les empreses el grup, que estaran sota el nom Editorial Vicens Vives S.A. Així doncs, segons explica l'empresa en un comunicat, Edicions Vicens Vives absorbeix la Distribuïdora Vicens Vives, Vicens Vives Primària i l'Institut Cartogràfic Llatí i recupera el nom amb què es va fundar el 1961. Amb aquest canvi estratègic, la companyia vol "optimitzar la gestió del grup i enfortir el valor històric de la marca". Segons l'administrador de l'editorial, Pere Vicens, aquesta fusió "és un pas més" per a la consolidació de l'empresa i "s'han assentat les bases per poder afrontar els nous reptes que planteja el sector educatiu".

Amb aquesta operació, l'Editorial Vicens Vives també consolida la seva seu a Barcelona i disposa de nou delegacions a l'Estat i filials a l'Argentina, Xile, Colòmbia, Mèxic i Perú. Només conservarà la seva personalitat jurídica la planta d'impressió del grup i de tercers, Gràfiques Instar S.A., ubicada a l'Hospitalet de Llobregat.

Paral·lelament, l'Editorial inaugurarà el pròxim 1 de febrer el seu nou centre logístic i comercial a Fuenlabrada, que triplicarà la capacitat d'emmagatzematge i permetrà augmentar un 19% la plantilla a Madrid.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema