Ramon Mascort, acadèmic d'honor de l'Acadèmia de Belles Arts

15.02.2016 | 07:12

Ramon Mascort, president de la Fundació Mascort, serà presentat dimecres com a nou Acadèmic d'Honor de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi en una solemne sessió pública a la Casa Llotja de Mar de Barcelona. Bonaventura Bassegoda Hugas, catedràtic d'Història del l'Art i membre de la mateixa Acadèmia, pronunciarà la presentació oficial. La menció d'acadèmic d'honor es lliura a personalitats destacades del camp de les arts a les quals honora amb una consideració especial.
Un dia després, el Gremi d'Antiquaris de Catalunya li lliurarà la Medalla d'Or de l'entitat en reconeixement a la seva tasca durant tants anys en favor del coneixement, conservació, valoració i divulgació del patrimoni artístic i, en especial, de les arts decoratives. Rebrà la Medalla dins el marc de la Fira d'Art Modern i Antic de Barcelona, de mans del president del Gremi, Carles Xarrié Sánchez.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema