Francesc Ten serà el nou coordinador del Departament de Cultura a Girona

Santi Vila nomena el gironí Ricard Planas «assessor en matèria de coneixements culturals i projecció externa»

19.02.2016 | 07:13
Francesc Ten serà coordinador territorial del Departament de Cultura a Girona

L´excap de Publicacions de la Universitat de Girona (UdG) i actor teatral Francesc Ten, fins ara coordinador d´arts escèniques de l´Ajuntament de Girona, serà nomenat coordinador del Departament de Cultura a Girona.

La plaça de coordinador territorial de Cultura a Girona va quedar vacant al setembre, quan Antoni Baulida, exalcalde de Cassà de la Selva, que ocupava el càrrec des del 2011, va decidir jubilar-se amb 62 anys d´edat.

D´altra banda, el conseller de Cultura ha resolt el nomenament del gironí Ricard Planas, director de la revista Bonart, com a «assessor en matèria de coneixements culturals i projecció externa del Departament de Cultura, amb un sou de 60.000 euros bruts anuals.

Nascut l´any 1968 a Calella de la Costa (Maresme), Francesc Ten és actualment regidor de l´oposició a Tortellà, municipi de la Garrotxa on resideix. Va estudiar Filologia Catalana a la UdG, on ha treballat fent publicitat, llibres i revistes des del departament de Publicacions.

Ten té un vessant actoral amb formació a l´Escola de Teatre El Galliner de Girona. Ha actuat en una dotzena d´obres teatrals i va protagonitzar el paper de Guillem per a la sèrie de TV3 Ventdelplà.

Ten es va presentar a les darreres eleccions municipals a Tortellà d´alcaldable de CiU, però no va ser el més votat, i actualment és regidor a l´oposició. El passat 8 de maig de 2015, en un acte públic de suport a la candidatura de Francesc Ten a Tortellà, Santi Vila va dir que el grup de CiU al poble encarna la «renovació i progrés, molt similar al procés de Catalunya, que no té marxa enrere des del punt de vista nacional». Ten va mostrar-se complagut amb el discurs de Vila sobre «el nou estat» que, va dir, és «un instrument per a les persones, ja que l´Estat espanyol ens descuida».

Per la seva part, Ricard Planas tindrà com a funcions assessorar el conseller sobre temes de divulgació cultural i proposar polítiques específiques adreçades a institucions, entitats, ensenyament, universitats, indústries culturals i iniciativa privada, entre altres matèries.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema