El Quartet Vocal Catalinka ?inaugurarà el 27 de març la nova temporada que l'Associació Amics de la música de Lloret de Mar presenta per al 2016. Concerts d'estiu 2016, títol de la nova campanya, constarà d'un total de 19 espectacles fins a finals d'any.

El segon concert serà el 8 d'abril amb el Cor de Capella Concinite (Bèlgica), amb la col·laboració del Cor Alba de Prima. El Cor Masculí i Cantadís (França), actuarà el 6 de maig, just abans del Concert d'Orquestres del dimecres 23 de juny, a la Plaça de l'esglèsia.

La temporada presenta durant 4 nits (22 h) Música a la fresca al pati de la rectoria, que comptarà amb el jazz del Sandra Fern Quartet el dijous 30 de juny, el quartet de jazz Starndars el divendres 1 de juliol, l'acordió electrònic amb imatges de Jean Francois Brusco el dissabte 3 i, per acabar, el diumenge 4, el duet de guitarres i veu Ferran Savall.

La temporada inclou Concerts d'estiu a la Parròquia del 17 de juliol al 7 de setembre, al Teatre de Lloret. Els concerts començaran amb el pianista Carlos Luis Acotto, el 17 de juliol, el dimecres 3 d'agost actuaran la Rut costa (flauta) i l'Imma Balsells (guitarra), una setmana abans que ho faci el Trio de Cambra. El 17 d'agost tindrà lloc la Nit de Poesia i el dimecres 24 cantarà el Cor Carlit Gospel.

Finalment, el 31 d'agost, cantarà la Lorena García (soprano i piano) i el 7 de setembre serà l'hora del trio de cordes barroc Trio Scordia. Durant el transcurs dels concerts, al juliol, també s'oferiran classes magistrals a càrrec d'experts.

Tot plegat servirà per introduir el Festival Internacional IV Concurs Coral Cançó Mediterrània, que es celebrarà entre el 14 i el 17 de setembre.

Finalment, el Cicle de concerts extraordinaris finalitzarà amb el Concert de Sant Romà al novembre i el Concert de Nadal.