El grup Manel estrenarà el seu nou disc, "Jo competeixo", en un concert previst per al pròxim 13 de maig al claustre del monestir de Sant Esteve de Banyoles per presentar la programació del festival Aphònica, que se celebrarà en aquesta localitat del 24 al 26 de juny. Precisament avui, Manel ha publicat el videoclip del single "Sabotatge", avançament del seu imminent nou àlbum.

Segons informa l'organització, la banda barcelonina tornarà per primera vegada després de tancar la gira "Atletes, baixin de l'escenari" per interpretar els temes del seu nou àlbum, que veurà la llum el 8 d'abril.

Manel, que sempre havia treballat des de la intimitat, ha apostat per a aquest disc per un productor nord-americà, Jake Aron, que ha col·laborat amb artistes com Grizzly Bear o Jamie Lidell.

"Jo competeixo" compta amb onze cançons en les quals el so està redefinit per matisos electrònics per endinsar-se en el pop contemporani. Les entrades per al concert es posaran a la venda demà i el preu serà de 16 euros per a qui les adquireixin de forma anticipada i de 20 per a qui ho facin a les taquilles.