El Festival Strenes repeteix fórmula i engegarà la seva 4a edició amb un nou concert sorpresa des del terrat de l´Oficina de Turisme de Girona, situada a la Rambla, al cor de la ciutat. Arran de l´èxit de l´any passat amb l´espectacle inesperat dels Sopa de Cabra, l´organització ha decidit tornar a programar un concert similar tot i que no desvetllarà el nom del grup que protagonitzarà la inauguració fins uns dies abans de l´actuació. No obstant això, la setmana vinent es donarà a conèixer a través de les xarxes socials alguna pista perquè el públic i els ciutadans puguin començar a intuir o predir qui serà el grup escollit. Amb aquest concert, Girona serà la segona ciutat - a part de Los Angeles (EUA)- en repetir aquesta fórmula tan vistosa. La inauguració serà el proper 2 d´abril a dos quarts de set de la tarda, davant del Pont de Pedra.

L´any passat, els mítics Sopa de Cabra van estrenar la tercera edició d´aquest festival des del terrat de l´Oficina de Turisme de Girona, a la Rambla. Un espectacle que els va servir també per anunciar la seva ´Gira 3,2,1...´ i que va reunir milers de persones.

Enguany, la direcció ha decidit repetir aquesta fórmula. No obstant això, tal i com va passar el 2015, l´organització no desvelarà el nom del grup escollit fins un o dos dies abans de l´actuació inaugural. Això sí, la setmana vinent, es donarà a conèixer a través de les xarxes socials diverses dades perquè el públic pugui intuir qui serà el grup convidat i els seus "moltíssims seguidors" puguin organitzar-se per assistir a l´espectacle.

"La inauguració de l´Strenes que vàrem viure l´any passat amb Els Sopa de Cabra va ser espectacular. Hi ha poques ciutats al món on es pugui dur a terme una acció d´aquestes magnituds", ha explicat el director del festival, Xavi Pascual. En aquest sentit, el cap d´aquest certamen musical ha assegurat que volen convertir aquest concert inaugural des del terrat de l´Oficina de Turisme de Girona en "una tradició", una icona del festival i, al seu torn, de la ciutat. "Això s´aconseguirà si cada any podem convèncer el grup que creiem que marcarà la temporada perquè pugi a un escenari tan especial, original i popular com el de l´Oficina", ha explicat el director.