La banda de rock Brams, amb més d'un quart de segle d'història, preveu treballar a finals d'estiu en la creació d'un nou disc, tot i que com informa el cantant de la banda, Francesc Ribera, "encara no és segur". El que sí que és segur és que la banda prepara la pròxima gira, la número vint-i-sis de la seva història que començarà el pròxim dijous 31 de març amb un concert a la Sala Dresden de Cerdanyola del Vallès. La formació de Berga ha estat preparant aquest nova gira de concert amb una estada a l'antiga fàbrica de Roca Umbert de Granollers.

Amb disc nou o sense, el repertori de la nova gira es basarà amb les cançons dels últims dos discs, Oferta de diàleg (2010) i Anem tancant les portes a la por (2014). També sonaran alguns dels clàssics de la seva discografia, tot i que "amb un nou aire", segons va afegir el mateix Ribera. La novetat de la gira és la incorporació d'una secció de vents que participarà en "algunes cançons" per donar un toc diferent.

No és la primera vegada que els de Berga prepara una gira lluny de la seva terra. L'objectiu d'aquestes estades és "desconnectar i estar més concentrats" i, en aquest cas a Granollers, els ha servit "per veure com funcionaven en concert (sense públic) les cançons que just sortien de la sala d'assaig", relata en Ribera. El grup té previst visitar un bon nombre de pobles i ciutats de Catalunya en una gira que s'allargarà fins octubre i que passarà, el pròxim 25 de juny per Sant Joan de les Abadesses.