El quart i últim cap de setmana del festival Strenes de Girona va arrencar ahir a la nit a l'Auditori de la Devesa amb el concert de presentació de Cercles, el nou disc de Sopa de Cabra. La banda, que va estar un munt d'anys dissolta i ningú podia sospitar que tornaria als escenaris, va actuar a la seva ciutat amb totes les entrades exhaurides.

Pau Alabajos, al Museu d'Art, i Carlos Sadness a l'Auditori de La Mercè, van completar la nit musical de divendres.

No només els llibres i les roses seran els protagonistes d'aquesta diada sabatina de Sant Jordi. Avui el cantautor Joan Isaac presentarà a la ciutat Joies italianes i altres meravelles, al vespre a l'Auditori de La Mercè.

Però la festa no s'acabarà aquí, ja que hi ha programat un diumenge molt esperat. El gran concert de clausura del festival traslladarà l'activitat cultural a les Escales de la Catedral amb l'espectacle especial de Macaco, sense dubte una de les sorpreses d'aquesta edició de l'Strenes. El músic català actuarà en un format acústic que ja ha exhaurit totes les entrades.

El festival va començar el passat dia dos d'abril amb el concert de Love of Lesbian des del terrat de l'Oficina de Turisme, a la Rambla de Girona, un espectacle que va omplir els carrers adjacents i els ponts sobre l'Onyar de públic que no es volia perdre la singular proposta.

Adrià Puntí, Els Catarres, Quimi Portet, Marina Rossell, Joana Serrat, Sara Pi i Núria Graham són alguns dels artistes que han actuat en aquesta edició d'un festival que ha estrenat escenari al Museu d'Art i a la plaça Sant Feliu.