El grup de teatre El Mirall estrenarà al Teatre de Blanes els dies 29 i 30 d'abril la seva nova producció: Plou a Barcelona, de Pau Miró. Es tracta de la primera vegada que el grup blanenc interpreta un text aliè sense tocar ni una coma, ja que habitualment ofereix muntatges originals o bé inspirats en històries de grans escriptors com Shakespeare o García Lorca, així com del món cinematogràfic, amb Woody Allen.

Codirigida per Pep Alum i Cristina Cervià, l'obra la protagonitzen tres personatges encarnats per Carme Rodríguez, Marc Bertran i Xavier Puigdemont.

El director teatral va optar per aquest text perquè es va sentir seduït per l'obra de Pau Miró, professor seu d'escriptura teatral.

Per la seva banda, Cristina Cervià debuta a la direcció amb Pep Alum per aportar «nous aires al grup». Aquest nou espectacle s'inscriu dins els actes de celebració del 30è aniversari d'El Mirall, que es completarà amb les estrenes de dos altres noves produccions: Guantanamera i Els Boscos de William-un treball conjunt amb Quantus Teatre de Lloret-, actualment en fase de muntatge.

L'acció de Plou a Barcelona transcorre al barceloní barri del Raval i gira a l'entorn de tres personatges: una prostituta interessada en Dante, un proxeneta agorafòbic, i un client habitual que treballa com a llibreter. Les entrades es podran comprar el mateix dia de les representacions una hora abans que comencin.