El duo croat 2Cellos, format per Uka Suka Sulic i Stjepan Hause, que s'ha convertit en un fenomen viral a internet gràcies a les seves interpretacions de rock, actuarà el pròxim 30 de juliol en el festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols.

Segons informa l'organització, aquests dos violoncel·listes, famosos gràcies a vídeos en xarxes socials en els quals executen melodies de bandes com AC/DC o Iron Maiden, protagonitzaran a la Costa Brava el seu primer concert a Catalunya.

L'estil de 2Cellos, hereus del quartet finlandès Apocalyptica, trenca les fronteres entre els diferents gèneres musicals i va des del gènere clàssic o les composicions cinematogràfiques al pop i el hard rock.

Els vídeos d'aquest duo reben milions de visites a internet i la seva versió de "Smooth Criminal", de Michael Jackson, té més de 25 milions, mentre que la de "Thunderstruck", d'AC/DC, ha arribat als 50 milions.

D'una altra banda, L'organització del Porta Ferrada ha anunciat també que Loquillo serà el cap de cartell del concert previst per a l'1 d'agost amb presència també d'Izal i Elefantes.